неделя, 19 декември 2010 г.

kakvo e skupa opakovka?

ili

kakvo priemame nie za luksozna opakovka...tova koeto nie pravim kakvo e? haresa mi gift story...opakovka s istoriq ili poslanie...pomognete mi da si otgovore na vuprosa:
kakvo e luksozna opakovka i za kakyv vid opakovka bihme dali pove4e pari???
a az 6te tursq otgovori v predkolednite ni poruchki za opakovki.

2 коментара:

~Gery~ каза...

:)Ох, не знам...
Крафтърите честно казано имаме едно такова изкривено понятие за това за какво биха дали пари и за какво не..
В този род на мисли - аз не бих дала пари за нещи, което мога да направя сама, при това дори по-добре от някои хора. Поради тази причина отдавна не купувам картички.

За да поискам да притежавам нещо ръчно направено от друг, трябва със сигурност да е изключително и определено да не мога да го направя сама - неща като бижута, плетива и т.н.

Затова и за опаковане на подаръци не давам пари, опаковам ги сама, просто защото особено в магазинчетата за опаковане на подаръци, цените са надути и е неоправдано скъпо. За съжаление те могат да спекулират с това, заради трудното намиране на наистина красиви материали за опаковане в БГ.
Да живее интернет пазаруването бих рекла. :)

Усмивки и много подаръци, които да облечеш в нови дрешки, ти пожелавам! :)
Весели Празници от мен!:)

Ivaila каза...

mersi mnogo za spodelenoto mnenie,

za cenite naistina mi e mnogo trydno da komentiram tuj kato si nqmam ideq kak cenoobrazuvat po drugite mesta...

imahme mnoogo podaruci za opakovane tezi dni..na pove4eto yspqhme da napravim snimki i skoro 6te napi6a nov posting i 6te gi spodelq s vas...e postarahme se vsi4ki da sa ynikalni ..4ak se y4ydih nan sebe si kak za otricatelno vreme vzimam re6enie i imam ideq kakvo 6te pravq..
ami do skoro