вторник, 5 май 2009 г.

Направи си закачливо подаръче

Тази малка кутийка е страхотна и можеш да си я използваш за много неща. Това за което ми хрумва веднага е подарък за любимия с 24 причини заради, които си с него скрити в чекмедженцата. Необходими са 24 кибритени кутии, които се изпразват и боядисват/облепят с хартия.

трябват и едно дебело картонче за най-отгоре и някаква цветна хартия с която да се облепи
кутийките са залепят една за друга за да се получи следното нещо..
отстрани се облепя с цветна хартия, чекмедженцата се украсяват (може и с копчета както е показано) и се залепя горната част.
Е, това беше лесната част - сега остава да измислиш цели 24 причини защо пък точно него си избрал/а??
боц


Ваша приятелка има бебе и се чудите какво да и подарите? Няма нищо по-хубаво от handmade подарък. Трябва ти обикновено боди и две малки текстилни боички или маркери.


Не е нужно да се изпикаеш на някого в обувките за да му покажеш, че те е ядосал - направи си малка шегичка с любимите му пантофки и малко филц.Само гледай да не използваш трайно лепило, защото "Всичко се връщааа.."



Тези мини бурканчета можеш да намериш в Слънчоглед, вземи си няколко и ги напълни с няколко капсулки с успокоителни на които предварително можеш да изрисуваш с маркер за дискове личица. След това утиваш право при шефа и му ги връчваш с рецептата. В нашия случай е излишно да споменавам, че това е наложителен подарък за мъжката част от шефския екип...





А пък ако са ти останали малки парчета от платното, което сам си опънал на подрамки(които можеш да закупиш от тук) НЕ ги изхвърляй. Направи си малки гнезденца, уший наръка малки яйчица, закачи за тях едно закачливо пожелание и подарии на приятел или колега. боц

Няма коментари: