събота, 25 април 2009 г.

4ovek se jeni vednuj v jivota..ili pone taka e jelatelno

Molq vi izpolzvajte vuobrajenieto si i ne se poddavajte na konservativnite si rodnini kogato izbirate decoraciqta i vsi4ko ostanalo za va6ata svatba
kak ne sum se setila 4e mogat da se izpolsvat kolednite lampi4ki za tavan...eto gi i moite liubimi topki-cvetq ot ti6y
e tva ve4e e strahotna ideq- da skrie6 prustenite v kniga...kakto navremeto sa krieli orujie. Moje malko da se pospori za izbora na decoraciq na knigata, no tyk moje da se namesi tvoeto vuobrajenie....no ideqta e super osobeno ako 6aferkata koqto 6te donese prustenite e du6terq ti koqto toku 6to e navyr6ila 2 godini.
vsi4ko neobhodimo za krasiva kutijka za podaru4eta za gosti

da si pribavi6 malko kloni i kora na durvo kum svatbeniq buket e strahotno.
eto kak da si napravi6 bytonieri...

a tezi cvetenca moje6 da si gi napravi6 ot ti6y. plat ili kakvoto tam o6te ima6 pod ruka, kupuva6 si ot magazinite za edin lev fibi4ki i tvoite butonieri sa gotovi. A ako ima pove4e deca zaki4i na kosite im i 6te vidi6 kak 6te vnesat pove4e cvqt na svatbata dokato ti4at naokolo.
moje da si napravi6 karti4ki kato ostavi6 mqsto kudeto gostite vi da napi6at svoite pojelaniq ili da narisyvat ne6to i da gi svurje6 s pandelka na 6evnata ma6ina i .Zaka4i gi da sivisqt nqkade na po intimno mqsto za da ne se pritesnqva nikoj da izqvi 6tyrite si idei.
az opredeleno si dopulnih ideqta s tozi kadur :)

na tova mqsto moje6 da prekara6 cql den v razgljdan na lesni , sempli i razko6ni idei , koito da priloji6 na svoqta svatba. I na vsi4koto otgore pove4eto ne6ta sa pokazani kak stavat i ima prepradki i kum drygi saitove za koito nqma da ti stigne vremeto..

Няма коментари: